Formen i Kattegatt

Helgen som gick var alltså den riktiga tävlingspremiären. Jag åkte hem efter två dagars race i Varberg och är både nöjd och missnöjd.

Nöjd med känslan i kroppen, den var ändå helt ok och en bra grundnivå att höja mig från, mindre nöjd med mina starter och hur jag kör under de första varven.

 

 

 

 

 

 

 

Tyvärr så blev det DNF (Did Not Finish) den första dagen pga punktering, precis när jag gick ut på sista varvet. Rev upp sidan på däcket och så var den dagen över. Fram tills dess kändes kroppen bra och jag åkte, efter dålig start och växelstrul, riktigt fort och plockade placeringar.

Nya tag på söndagen. Gjorde enligt vana en dålig start och fick direkt försöka börja plocka placeringar på de trånga stigarna. En del tuffa armbågar blir det när alla vill fram samtidigt. Körde bättre och bättre loppet igenom och plockade löpande placeringar. Slutade på 13:e plats. Totalen blev så klart ointressant pga lördagens brutna lopp. Resultat finns på min tävlingssida.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tar med mig känslan från sista halvan av båda loppen. Så måste jag köra från start i fortsättningen, då kommer det gå fort.

Veckans träning har gått bra i underbart väder, då är det extra skönt att sitta inne på testcykeln. Ikväll är det GP-träning med klubben och taktiksnack inför helgens båda landsvägstävlingar. Tempo på lördag och linje på söndag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: