Full fart

Det var verkligen vad det blev på helgens träningstävling, fullfart. Det var vi i CK C4 som anordnade och det gick på en nästan helt platt bana med enkla, fina grusstigar. Som tur var så hade det regnat hela natten och förmiddagen, för utan alla leran och halkan hade banan kanske varit för lätt… 🙂

Nu gick det fort, men ändå tungt, under de fem varv vi körde. Paul gick upp i täten direkt från start, med mig och Tim strax bakom, tillsammans med ytterligare några. Efter två varv så var det bara vi tre kvar i täten och Paul drog fortfarande, stark som en viking. Inför fjärde varvet fick han lite hjälp av Tim och strax efter så hjälpte även jag till. Inför banans enda svårighet, en stock, varvade vi samtidigt Maria och då tvekade jag vilken sida av stocken jag skulle välja. Dumt, för detta såg Paul, som stötte direkt och jag tappade då honom och Tim. Ut på nästa grusparti så jag hur Paul ställde sig upp och körde järnet, alltså var det kört att själv komma ikapp med ett halvt varv kvar. Rullade i mål drygt 30 sek efter dem. Resultat här.

Inför starten, totalt var vi ca 35 st.

Nöjd med känslan i kroppen och att jag orkade hänga med i farten. Sen tappade jag onödigt mycket tid när Tim och Paul försvann iväg, men det blir lätt så när det är avgjort. Cykeln funkade kanon och våra nya kläder i Team Trek Mc Center är väldigt sköna!

Täten efter tre varv. Först Tim, sedan jag, följd av Paul.

Dagen efter körde jag ett distanspass landsväg med CK Lunedi, landsvägsklubben här i Lund. Det gick väldigt lugnt och försiktigt de första timmarna och först när vi delade på oss med ca 1h kvar ökades farten ordentligt. Jag hade dock inga problem att hänga med utan hjälpte till att stressa så mycket jag orkade, vilket faktiskt var en hel del. Kändes bra.

Veckan hittills har sedan flutit på som vanligt med hård träning och ikväll blir det väldigt lugnt med promenad/lätt jogg följt av bålstyrka. Imorgon är det dags för första GP-träningen med CK C4 på A3-området i Kristianstad. Det ska bli skitkul och jobbigt, perfekt fartträning inför helgens premiär.

Bis dann

Annons

One Response to Full fart

  1. Malin skriver:

    Halloj! Har du hämtat dig efter helgens race ännu? Snacka om att choka kroppen…
    Jag har lite bilder som Mange tagit på både dig o Maria. Om jag kan få din mailadress kan jag maila över det coolaste 🙂

    Ha det gott,
    Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: