Patrik

Jobb, cykel, familj, vänner, fjäll (vinter som sommar), samt multisport. 6 kategorier utan inbördes ordning som väl beskriver mitt liv.

jag.JPG

Namn: Lars Patrik Paulsson

Född: Kristianstad, 1981

Bor: Helsingborg

Längd: 172 cm

Vikt: 62-67 kg

Yrke: Civilingenjör Industriell ekonomi, samt cyklist

Titel: Produktionschef Abba Seafood AB, elitcyklist och multisportare

Familj: Två föräldrar, två småsyskon och en sambo

Klubb:CK C4 – Trek Sweden Racing

Elitcyklist sedan: 2004

Discipliner: LVG, MTB, 24h och Multisport

Tränare: Mikael Mattsson, doktorand på GiH, Karolinska Institutet,samt mig själv med stöd av mycket litteratur

Sponsorer: Trek Sweden Racing, kom gärna med fler förslag, lämna dem här

Mål säsongen 2013: Vara en viktig kugge i lagets framgång, pallplacering på 1 LVG Elit-tävling, topp 20 LVG-SM & topp 10 Svenska Cupen LVG Elit.

Övrigt:

Jag är en elitcyklist inom LVG och MTB som har min bakgrund inom MTB och multisport. Har egentligen inga tunga meriter att skryta med, men har de senaste åren presterat bra, i förhållande till min träningstid. Säsongen 2010 blev första med fokus på LVG då vi i startade ett Elit-lag i CK C4, min moderklubb. Fortsatte sedan 2011 i Team Refero CK C4.se och 2012 i Trek Sweden Racing, allt inom CK C4.

Jag presterade bra 2011 och 2012. Jag är inte den som vinner en massa tävlingar, men jag vågar nog säga att jag etablerat mig i elitklungan och är med och ”tävlar på allvar”. LVG innehåller lite fler variabler än MTB, där den starkaste oftast vinner.  Min fråga, och utmaning, är hur snabb man kan bli parallellt med ett krävande heltidsjobb, i början på en lång och förhoppningsvis framgångsrik karriär….?

Har alltid haft ett stort hjärta för all sorts sport och friluftsliv, särskilt uthållighetsidrotter, som på senare år mer och mer fokuserats på cykel och multisport. Intresset väcktes på allvar till liv i lumpen och under första året på Luleå tekniska universitet, där jag fick många liksinnigt intresserade kompisar. Det är NÄRA till Riksgränsen och fjällen från Luleå!! Jag saknar Luleå, tänk om man hunnit allt man velat…

Annons

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: