Hård vecka!

Efter ett sådant ”misslyckande” som i Mjölby blir jag ännu mera motiverad till träning. Igår så avslutade jag därför en av de tuffaste veckorna på länge. Inte ovanligt hård sett till antalet timmar, men i kombination med intensiteten har det varit klart tuff.  Det blev mån-sön 14 h, varav minst 9 har varit hårda med fart och intervaller.

I måndags körde jag snabbdistans med backinslag tillsammans med klubbkompisen Tim. Tisdagen bestod av träningstävling i Mtb på Söderåsen, med många av skånes bästa, alltså hårt som vanligt. På onsdag blev det ett stenhårt intervallpass i löparskorna och i torsdags hård GP-träning med min klubb, CK C4. Vilade sedan i fredags genom att spendera kvällen på ett välkänt svenskt möbelföretag, skapat av snåla smålänningar, kända för att lura folk på alla sina pengar… 😐

I lördags blev det distans mountainbike tillsammans med ett seriöst tävlande gäng från Lund och Malmö. De skulle riva av en genomkörare inför Billingeracet, passade mig perfekt. Det enda som inte var perfekt var tiden. 08:00 från Genarps IP en lördagförmiddag! Den logiska förklaringen ligger i att flera är småbarnsföräldrar. Det var i alla fall en kanontur i tävlingstempo, på en jättefin långloppsbana, Genarp – Sjöbo ToR,  via diverse skogsområden och stigavsnitt. Mycket nöjd med kroppen och farten, kunde gå på hårt och dra en hel del!

På söndagen började kroppen kännas lite sliten, så det var välkommet att träna först på kvällen. Tim slutade jobba 16.00 och 16.45 stack vi iväg på lansdvägdistans. 3, 15 h i underbart sommarkvällsväder. Tursamt nog var även Tim lite sliten, för mina ben klagade rejält bitvis, troligtvis pga lördagens 3,30 h  i tävlingsfart. Blev en skön helg med träning tidigt ena dagen och sent den andra. På så sätt hann jag även med en del annat OCH vara mer ute i solen i det underbara vädret! Lunds stadspark var kanonfin hela helgen.

Sitter här på jobbet och undviker att gå i trapporna i onödan. Det är ett bra träningstest, för om du kan gå i trappor utan att det känns/svider, träna mer!

Ikväll ska jag köra backtempo i Skånes Alliansserie på LVG. Anordnas av CK Fix uppför Söderåsen. Sedan är det dags att börja släppa upp kroppen för att vara i toppform på söndag i Skövde!

Vi ses väl där?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: