Första skogstestet!

I helgen har det varit premiär, både avseende riktig mountainbike och riktig skogscykling. På lördagen körde jag och Maria ett fint distanspass på 5 h där vi varvade skog, stig och grusväg. Oj oj vad roligt det var med stigar, ganska torrt dessutom.

Jag kan knappt bärga mig att prova min nya cykel, snart så. Så här glad var Maria över sin nya cykel och sin nya klubbdräkt!

p3150154.jpg

På söndagen arrangerades årets första träningstävling, av Hässleholms CK. Den gick på Hovdala, samma område som Snappahaneturen och vi körde 5 varv på en 3-km slinga. Ganska backig och teknisk så det var precis lagom som säsongens första race. Kroppen protesterade lite i början och det kändes som man körde rakt över alla hinder, men det var SÅ kul!

Sedan lossnade det och kändes bra. Kroppen svarade fint och efter tre varv låg jag tvåa av 30 startande i klassen herrar över 15. Endast Paul Wirenstedt framför mig. Då körde jag punktering längst bort. Sprang i mål, lånade hjul av en vänlig själ så jag kunde träna klart. Blev 11:a.

Idag spelade jag 1 h innebandy med jobbet, vilket mest gav blåsor och småsår. Det är kul att gruffas lite extra med gubbarna mot ribbstolarna. Sedan körde jag testcykel här hemma ikväll.

Nu ska jag sova gott!

Annons

One Response to Första skogstestet!

  1. Nisse skriver:

    Fin bild på skånes skogar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: