Den nya Cube Reaction GTC

Helgens trevligaste MMS kom från Lasse på Mc Center. Min tävlingshoj står nu där, ihopbyggd och klar, i alla fall med originaldelarna. Ska ju byta en del.

Frågan är om detta någonsin har hänt någon? Att säsongens tävlingshoj finns på plats redan 22 januari? Jag tror inte det, i alla fall inte för oss ”icke-proffs”. Stora pluspoäng. Jag måste nog hämta den i veckan!

Den vakne kan se att jag redan bytt ut en del. Vi i Team Cube Mc Center blev tillfrågade om vi inte ville köra på Fox nya värstinggaffel, och visst ville vi det. Fox 32 F100 FIT RLC. Mycket spännande.

Helgen har varit lugn och skön och fylld med träning. Rullskidor på lördag, DÖK (Distans ÖverKropp) och idag distans på cykeln. Skönt att sitta på cykeln igen och bli trött. Kondis och styrka är bra, men den lokala cykelstyrkan är inte riktigt vad den varit, men det kommer. Förmodligen efter hand som jag tränar mer cykel igen… 🙂

Jag är tillfälligt bättre i halsen. Maria letade upp en karta för zonterapi och började knåda. Vet inte om det hjälpt på riktigt eller om det är placebo, men det kvittar ju!

/Patrik

Annons

3 Responses to Den nya Cube Reaction GTC

 1. Nisse skriver:

  Patrik!
  Jag har hört att smisk fungerar bra mot halsont!
  Tänd lite levande ljus, sätt på lite soft musik i bakgrunden, preparera playlisten så rammstein kommer igång varannan låt. Sedan lägger du dig över sängkanten, ger Maria mattpiskan och ber henne hålla sig till takten i musiken.
  Du kommer inte ha ont i halsen länge till om du följer det receptet 😉
  Det var förövrigt flera år sedan vi sågs! Är du våldgästningsbar?
  /nisse

 2. El Hugo skriver:

  Nisse, fråga inte…bara kör! =)

  Du är förresten välkommen upp till Öret. Vet inte om jag kan erbjuda Yoga- eller Spinninglektioner, men något annat kreativt går alltid att knäcka.

  H som i hugo

 3. Patrik Paulsson skriver:

  Pisk är det bästa! 🙂

  Våldgästning är precis min melodi. Jag är extremt dålig på att ringa och bjuda hem folk men blir alltid extremt lycklig när någon ringer och säger:

  Nu kommer jag, är du hemma!?

  Bara kör!

  Hugo: Jag ska kanske till Örebro i mars, ringer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: