Västkusten är backig!

Sen uppdatering, men det finns en anledning. IT-systemet på jobbet har varit krashat i närmre två veckor och jag hinner sällan sitta vid datorn hemma. Nu har jag fått uppleva hur beroende samhället är av datorer! Snudd på tragiskt, inte för att jag är annorlunda dock. Så många dagar helt utan datorer har varit trögt, jobbet och projekten har minst sagt gått långsamt framåt, även om produktionen gått som normalt. Dagens samhälle är otroligt sårbart.

Helgen som gick (läs 3/6) var det åter tävling! Mölndals CK´s MTB i Mölndal. En tuff bana som innehåller både en hel del tekniska svårigheter, men framför allt är banan tuff pga alla höjdmeter. Varvet är på 6,5 km och vi i Elit-klassen skulle avverka 4 varv.

Formen är fortsatt god och jag har inga problem med tempo, intensitet och uthållighet. Däremot har jag fortfarande en bit kvar för att kunna matcha de allra bästa på de tekniska avsnitten. Tappade därför tid på där, men hänger bra med på övriga avsnitt där jag kan låta kropp, kondis och ben tala för sig själva utan samma tekniska begränsning. Jag måste helt enkelt bli lite mer ”galen” när det är tekniskt svårt utför!

Är på det hela sett nöjd med helgen, körde in i mitten av Elit-klassen. Nedan ser ni en bild, på ett av de två ställen som det varvades inne på tävlingsområdet. Full fokus framåt!

Nu till helgen ( läs imorgon, 10/6) är det dags för deltävling två i Långloppscupen , Lida Lopp iStockholm, Tullinge. Ett av årets höjdpunkter upplevelsemässigt, då banan är fin och det är närmre 1000 personer anmälda! Jag siktar på topp 40!

Vädret och värmen kommer bli en utmaning för alla. Drick mycket, ladda upp med vätska och mineraler i förhand! Sen kör vi så det ryker!

/Patrik

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: