Pressrelease Team Refero CK C4.se, version 2011

2011 blir året då Team Refero CK C4 växlar upp sin elitsatsning och breddar laget avsevärt. Laget ser med tillförsikt fram emot sin andra säsong, som kommer attackeras både med bredare erfarenhet och fler cyklister. Laget är en blandning av nya och gamla elitåkare, samt flera före detta kompetenta elitcyklister på MTB.


Foto: Tomas Torfgård
”Vi har fortfarande en del att lära, men vi kommer att satsa allt vi har”. ”Vi kommer även att ta vårt ansar som förening och lag genom att delta i alla lokala tävlingar, samt arrangera egna. Cykelsporten behöver goda förebilder för ungdomar, aktiva och blivande cyklister, meddelar laget i dagens pressmeddelande.

Lagets främsta målsättningar för säsongen 2011 är Svenska mästerskapen och Svenska Cupen. Teamets huvudsponsor Refero Revision AB möjliggör satsningen och utökar samarbetet från premiäråret. Team Refero CK C4.se har även fin hjälp från Trek som levererar lagets cyklar.

Truppen 2011:
Andreas Caranelli
Markus Warhed
Andreas Korff
Niclas Fagerlund
Andreas Stillfors
Patrik Paulsson
Benny Sonesson
Paul Wirenstedt
Fredrik Olofsson
Peter Liljebladh
Jimmy Bodin
Tim Nilsson

Lagledare:
Patrik Jönsson
Ola Karlsson

Team Refero CK C4.se´s Team Manager Patrik Jönsson kommenterar:
Första året som lag i elitklungan gav oss mersmak. Vi hoppas att vi var en frisk vind och överraskade många, samtidigt som vi anser att det måste finnas en elitlag som representerar Skåne. Vi kompletteras nu våra lokala cyklister med lagspelare som kommer skapa en stark helhet.

Refero Revision AB har valt att satsa på oss även 2011 ,vilket ger oss möjlighet att utöka vår satsning. Tack vare det kan laget växa till den kommande säsongen. Vi satsar vidare med ett större antal cyklister och ledare. Vi är nöjda och stolta över att framöver kunna presentera ett antal nya spännande samarbetspartners, som hjälper oss i vår satsning på väg mot toppen i Sverige.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: