Wannabe-proffs

Nu har vi varit på Mallorca i tre dagar och sitter på den fjärde. Underbart liv att bara fokusera på bra träning, vila och mat. Även väldigt trevligt socialt.

Vi har det kanon, soligt och underbart väder. Det är svensk sommar när den är som bäst.Idag har vi en halv dags återhämtning. Istället för att nöta hela dagen så kör vi ett kortare stenhårt pass för att sedan vila resten av dagen. Vi har bokat en lokal restaurang nere på strandpromenaden där vi ska äta gott och titta på Flandern Runt. Vi var där i fredags kväll och blev populära då vi lockade dit fler kunder. Så trots att deras TV var sönder så skulle de köpa en ny och bokade bästa platserna till oss!

Imorgon blir det ett monsterpass både i längd och höjdmeter. Vi ska köra hela “bergskedjan” på östra sidan och vi räknar med 7 h effektiv cykeltid. Efter det kommer första vilodagen och sedan är det race på onsdag! Vi ska ha klubbmästerskap uppför “Piggen”, Puig Major. Klubbmästerskap med individuell start uppför en av de längsta stigningarna, plus 40 min. Mycket prestige inblandat så det kommer bli hårt!

Vi hörs!

Annons

One Response to Wannabe-proffs

  1. Katarina skriver:

    Gottegrisar:)

    /Katarina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: