Distans-söndag

Imorgon är det äntligen dags för distanspass på cykeln! Det blir för första gången sedan 19 december. Då var det på MTB i djupsnö, blandat med skog och väg.

Imorgon blir det antagligen i snö igen, då det just nu är ”snöstorm” utanför dörren. Fast det blir mest väg, ingen skog. Jag, Tim och Maria och vi ska köra mindre väg med backar har vi sagt. Tro det eller ej, men här finns en del! Jag och Tim kör våra tunga vinter-MTB´s, Maria kör sin cross, då brukar vi träna ihop utan problem, vilket är kul.

Idag har jag kört drygt 2 h längd, tävlingslika intervaller á 5 km. Inga tider som jag vill visa här, då det var plusgrader, blött och sladdriga enkelspår med barnfamiljer. Känns som om det var den här vinterns sista längdpass i Skåne, för det blir nog varmare i veckan igen, bara det slutar snöa.

Blandade känslor för det har varit grymt kul med en riktig vinter och allt det medför. Men det har ju också drastiskt minskat min cykelmängd, då de är så kass på att ploga här nere. Fast jag är naturligt” seg”, så lite distanspass i solen på Mallorca är vad som behövs. Sedan så är jag på banan igen, för alla intervallpass går fint!

Fast imorgon får nog Tim dra mer än mig, då jag brukar hälsa på Mr Vägg, på många av säsongernas första distanspass. Jag fyller en ficka med Snickers utifall att!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: