Insnöad

Riktigt kul, men det blir ju en del praktiska problem. Sambon min hon hann tex inte träna ikväll. Skulle vara hemma 18:00, men då räls-växlarna för tågen från Helsingborg inte fungerade så kom hon hem 21.00, hungrig!

En perfekt dag för TC med andra ord!

Helgen har gått i träningens tecken. Fredag kväll var ett enda 2 h långt intervallpass på velodromen i Ballerup. Jobbigt, kul och bra träning med alla race som vi körde! Jag skulle vilja prova tävla ”på riktigt” på velodrom. Otroligt kul är det i alla fall.

Vi sa att vi ska försöka få komma dit och tävlingsträna 1 ggr per månad, vore riktigt bra!

Lördag och söndag har sedan varit full fokus på Vasaloppet. I lördags 1,5 h i lite högre fart och söndag drygt 2 h i normal fart. Allt med fokus på teknik och då framför allt stakning. Börjar kännas riktigt bra nu.

Med all snö som faller lär det bli längdskidor även i helgen som kommer. Distans på lördag och antagligen 42 km seedningslopp på söndag. Dock inte tävlingstoppad, utan mer som motiverande träning. Jag har nämligen hård vecka och det avviker jag inte från. Dessutom har jag bra seedning redan.

Filmsugna? Så här ser det ut när man cyklar bancykel på velodromen i Ballerup. Tack till Mattias Zetterstrand för både foto och film.

Annons

One Response to Insnöad

  1. Oscar Ekstam skriver:

    Härligt att se ett intresse för velodomcykling också. Själv nöter jag ganska mycket här uppe i Falun nu, det är ju så sjukt kul och riktigt bra träning. Kör hårt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: