Comeback – Vintern är här!

Jag överdriver inte när jag säger att vi har 5-7 dm snö här i Lund. En kompis hade mätt upp just 7 dm på sin tomt här i utkanten av Lund. Helt fantastiskt! Love it. I lördags cyklade jag, Maria och Tim drygt tre timmar i snön med MTB, sjukt kul och jobbigt. Antagligen det roligaste på hela hösten. Inte blött, inte kallt, inte hårt, bara kul!

Genom att intensivt ducka för allt uppdateringsgnäll så har jag sluppit skriva om den tråkiga hösten med regn, blåst och all alternativ träning.

Jag har dock hunnit med mycket. Tränade väldigt sparsamt under oktober, då jag istället både bytte tjänst och renoverade lägenhet/flyttade. Blev 2-3 pass per vecka, ingen cykel alls. Att lära sig ett nytt jobb som chef med personalansvar för 60 personer tar mer tid än man kan tro. Dock höll tidsplanen för lägenhetsrenoveringen. Med en marginal på två timmar…

Sen 1:a november är jag nu igång igen. Kör allt jag orkar och vill – JFT ( Just Fucking Train). Mycket löpning, rullskidor och gym, men även testcykel, inlines, cykel och stavgång. Med risk för att det slår tillbaka, jag känner mig starkare än någon höst förr! En månads rekreation gjorde mig gott.

Jobbar sista dagen nu onsdag 23/12, sedan blir det jul hemma, vartefter jag sätter mig på tåget till Åre för drygt två veckors vinter- och konditionssemester. Första veckan blir det fokus på syreupptag, andra veckan distans, allt på skidor och i löpskor.

Efter jul blir det dock mer allvar av allting. Mer struktur, mer intensitet, mer volym, helt enkelt MER. Jag har nu en utarbetad plan hela vägen fram till premiären i april. Det blir mycket nytt nästa år. Både i form av sponsorer och fokus. Återkommer.

 Njut av snön!

Annons

2 Responses to Comeback – Vintern är här!

  1. Ylva Paulsson skriver:

    Det var på tiden med en uppdatering. ta det nu lugnt så det inte slår tillbaka igen. Håll munnen stängd, du ser hur lätt det är att få ont just där…

  2. Katarina skriver:

    God fortsättning och ett Gott Nytt År till dig och Maria!

    Vi ses 2010 på en cykel någonstans:)

    /Katarina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: