Snart snabb?

Ja, kanske både på cykeln och i blogg-frekvens? Jag förstår inte hur ni gör, ni som skriver så ofta, ibland flera gånger dagligen. Jag har inga sådana ambitioner, men inser att mer än ett inlägg i veckan skule höja antalet besökare.

Sen sist har jag som vanligt hunnit med mycket. Återhämtade mig ganska fint från Nordic 24h. Vilade måndag och tisdag då jag istället passade på att jobba ihjäl mig. Tur att vi har gott om vardagar så man kan vila ut sig på jobbet.

Onsdag förra veckan var det träningstävling på Hovdala, arrangerat av Hässleholms CK. På papperet var det jag och klubbens ena junior, Benny Sonesson, som skulle göra upp om vinsten. Så blev det också. Han drog iväg i starten och jag hängde på. Gjorde sedan en miss utför där jag tappade honom. De är snabba utför de små skitarna. Loppet flöt på och jag körde ikapp honom uppför och han körde ifrån mig nedför. Så höll vi på och han vann till slut med 10 sek. Jag hade inte det där trycket så att jag kunde trycka ifrån honom uppför, benen var fortfarande lite slitna.

Midsommarhelgen blev sedan en blandning av socialt umgänge och träning. Jens var hemma från Island så traditionsenligt firade vi midsommar på hans mormors gård, långt ut i skogen. Mycket trevligt! Jag och Maria tältade i det fantatiska ösregnet, mysigt! Lördagen blev en lugn historia och på söndagen blev det 5 h distanspass med klubben, där jag och några till körde på hårt i backarna och drog det mesta av passet. En skön helg och jag ångrar inte en minut att vi hoppade över Sollerön.

Veckan hittills. Distanspass med Tim och Maria i måndags. Jag och Tim stressade varandra (som vanligt) allt vad vi orkade i backarna och spurtade på typ varje skylt. Maria körde sitt egna (kloka) tempo på våra rullar. Hemma efter tre timmar, trött!

Igår var jag på fotboll! Såg Sverige – Serbien på plats och får väl säga att det var en riktigt kul match, fram tills utvisningarna. Sen blev det avslaget och bevakande. Eller blev de bara trötta? De hade ju trots allt sprungt i 45 min…. 🙂

Ikväll blir det intervaller på MTB i Bokskogen. Vi blir ett snabbt gäng så det är upplagt för fight!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: