Genomslag

Läste för övrigt hos Mr Cykelblogg att han hade haft ungefär hur många genomslag som helst på Lida Loop. Det hade jag också! Jag hade dessutom psykologisk punktering två gånger. Stannade med andra ord två gånger för att pumpa, bara för att konstatera att bakdäcket var stenhårt! Ändå fick jag genomslag!

Det kan hänga samman med mitt kaos 15 min före start. Upptäcker under sista delen av uppvärmningen att framdäcket läcker luft. Stannar, pumpar och ser då att däcket inte är ”utploppat” på ett ett ställe. Paniklånar golvpump, men får det inte att hoppa ut. vad gör jag? Vill inte ha någon punka-fest-repris från i fjol.

Alltså lägger jag i nästan 3 kg fram och bak, för säkerhets skull. Det var lite stötigt och mina tjänstemanna-händer fick blåsor, ha ha!

Glömde skriva om helgen i övrigt som var helt kanon. Fredag kväll åt vi middag på Fjäderholmarna, med bryggutsikt och två Trimaraner som tränade, coolt! Fantastisk fisk serverades det!

Lördag så turistade vi över hela, halva Stockholm, på cykel. Ett bra val då hela stan var överbefolkad av Nationaldagsfirare och fotbollsdårar. Det måste ha känts bra att spärra av halva stan för att bli förnedrade av danskar!

Vi såg väldigt mycket av stan och det var kul att göra det per cykel. Micke har jobbat ett antal år som cykelbud, så han hade ju lite koll. Viktigast, för oss alla, var att besöka stans bästa kaffeställen. Tyvärr var två stängda, men vi hittade fina ändå!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: