Sjuk(are)

Veckan som gått har varit minst sagt blandad. Förra onsdagen åkte jag till Danmark och Dust Cup, en serie enkla tävlingar på vardagskvällar.

Anmäld på nätet, så var det bara att hämta ut sitt chip och köra. En bana med 8 km singeltrack och 420 startande, allt från danska världscupåkare till motionärer i mjukisbrallor och löpdojor. Fantastiskt arrangemang, helt baserat på att ha roligt på cykeln! Vi har en del att lära i Sverige, både av att arrangera enkelt och effektivt, samt hur man skapar intresse. Hallå SCF, chip hör till 2000-talet!

I söndags skulle jag kört Kinnekulleloppet, men en krånglande mage gjorde att en start vore menigslös, så jag körde istället Sjöborundan med träningskopisar här nere. Sjöborundan är drygt 9 mil MTB fram och tillbaka till Sjöbo. Backar, stig, skog, grusväg, samt massa sol och värme. Kärlek.

I onsdags på jobbet så kom det. Huvudvärken och ryggvärken. Helv-te också, feber. Skulle kört allianstempo, 10 km backtempo, men var helt sänkt på kvällen. Även igår hade jag feber hela dagen, ont i halsen och riktig huvudvärk. Jag skyller allt på jobbets småbarnsföräldrar. De drar dit så mycket sjukor och jag är så less.

Idag är det bättre. Ingen feber, minimal huvudvärk och lite igensatt näsa. Fortsätter förbättringen så här snabbt så kör jag på söndag. Åker upp i vilket fall. Är jag kass så får jag väl langa till Tim och Maria.

Knappast optimal uppladdning inför årets första långlopp. Så trist. Har verkligen sett fram emot Billingeracet och är i bra form. Hoppas på godkänt lopp och att jag sen har gjort bort sommarens sjuka.

Vi ses väl där!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: