I ekorrhjulet

Så känns det i alla fall. Dagarna flyter på med massor att göra på jobbet, för att sedan åka hem till dagens höjdpunkt, träningen! Oftast före middagen, för jag blir ibland så trött efter maten. Det här är dock ingen klagosång, jag trivs! Jag hinner med min karriär, både på jobbet och inom idrotten. Jag har dock sedan länge insett att man aldrig blir klar, att man aldrig hinner med allt. Jag gör vad jag kan och sedan är jag nöjd med det, oftast räcker det väldigt långt. Det är bara stressande att tro att man kan göra ”allt”, något som bränner ut folk.

Jag har tränat hårt torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Söndagens 5h distans med Tim och Maria i halv storm, sög verkligen musten ur mina ben. Det kändes på gymet i måndags. Så igår vilade jag. Ikväll ska jag köra styrkeintervaller på testcykeln. Älskar att träna på den. Så oförlåtande, så effektivt.

På torsdag blir det ett lite lättare pass på rullkidorna för på fredag morgon sätter jag och Maria oss i bilen mot Stockholm.

Där ska jag först fystestas hos min tränare på Karolinska och sedan kör han, jag och Henke en  för oss traditionell träningshelg multisport. Det blir många långa timmar som börjar på fredag kväll.  Löpning, trekking, långfärdsskridskor och cykling. Bra att vara hyfsat fräsch inför en sådan helg.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: