Avundsjuk

Har de två senaste dagarna tittat på varenda hemsida, läst varenda blogg och synat vartendra foto. Vet nu ALLT som är värt att veta om helgens drabbingar i CX-cupen.

Jag vill också tävla i cykelcross, jag är sugen NU!

Det var ju iof sig det här som var planen. Att en cykelfri månad skulle maximera suget efter träning och tävling, ffa på cykel. Synd, men för min plan tur, att det är så långa resor till huvuddelen av Cupen. För det är jag verkligen inte sugen på nu, mer resor.

 

 

 

 

 

 

Östercrossen i Jönköping, 2007.

För er som inte upptäckt charmen med världens bästa sport så kan jag rekommendera CX (cykelcross) som en mycket lämplig ingånsport till cyklingens fantastiska värld. Extremt pubikvänligt, svettigt, lerigt, blött och fantastiskt roligt. Dessutom fullt acceptabelt att dricka öl och äta pommes under tiden man tittar. Jag kan även lova att det är jobbigare än något du gjort tidigare. Mjölksyrafest!

Vi hade förresten KM i lördags. 28 km tempo på LVG. Mitt enda cykelpass i oktober. Jag gjorde nog ett av mina bättre tempolopp hittills och det var riktigt kul i den otroliga blåsten. Mer senare.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: