Fart på G?

Det känns som som formen är på väg tillbaka, det vore i så fall på tiden.

Det har varit en hård träningshelg. I fredags kväll kördes det ju intervaller på MTB, stenhårt. Sen upp kl. 06:15 i lördags för att börja distanspasset på LVG 07:30. Sjukt egentligen.  Jag och Tim rullade mot Staffanstorp där vi mötte upp Magnus och sedan körde vi drygt 4 h i den backiga naturen på Romeleåsen. Hemma igen efter 04:20 var jag ordentligt trött och genomblöt av regnet den sista timmen. Magnus var stark som ett lok och körde både mig och Tim ordentligt trötta. Skönt i alla fall att redan kl. 13:00 hunnit med drygt 4 h träning, mat, stretch och dusch, med hela dagen framför sig!

Efter det åkte jag till Kristianstad där Maria redan var och tränade MTB på tävlingsbanan. På kvällen bjöds det på grillat vildsvin och privatimporterat rödvin från Garda-sjön, allt hos mina förädrar. Söndag morgon var det bara på det igen. Cyklade från Österslöv 09:30 mot tävlingsbanan i Bockeboda. Där tränade jag MTB med övriga i klubben, körde några varv på tävlingsbanan, som ska användas på söndag. Varvet är grymt kul och skogen helt torr. Håller vädret i sig blir det underbart. Det blev i alla fall 3 h träning på söndagen.

Efter en helg med 9 h ganska hård träning unnade jag mig vila i måndags. Igår körde jag åter stenhårda intervaller på skogsmoppen med Tim. Helt annat flyt i skogen, nu fanns farten där utan att jag behövde slita ihjäl varken mig eller cykel. Så roligt som det var i skogen igår har det inte varit sedan strax före Finnmarksturen! Det måste vara ett bra tecken och jag hoppas på fin form i helgen. Det vore lämpligt att avsluta cykelsäsongen 2008 med en helg innehållandes både bra väder och bra tävlingar! Vågar man hoppas på det?

För er som är sugna på två roliga, lite kortare XC-race i helgen, här är inbjudningarna:

Åstorp CK MTB

Bockaracet Spirit of Food 2008

Jag hoppas vi ses där, ett ypperligt tillfälle även för er som länge funderat på att prova den ädla cykelsporten!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: