Fullt ställ

Sjukdomen efter Bockstensturen satt i längre än förväntat, men nu är man tillbaka för fullt. Tränade första passet i måndags vilket gav totalt 8 (!) vilodagar. Det måste vara något slags rekord för de senastre åren. Jag ska konsultera min träningsdagbok om när jag senaste vilade så länge. Positivt är att jag fått en del gjort hemma inför den kommande flytten.

Igår körde jag lagtempo tillsammans med CK Lunedi. Ett 5-km varv utanför Lund, vilket jag tycker var i kortaste laget. Från början ville de hålla ihop gruppen med alla, men jag spräckte omgående klungan och la ribban… 🙂

Sen blev det automtiskt grupper och det var framför allt jag, en kille från CK Valhall och en från Lunedi som körde på hårt. Det blev ett lagom hårt första fartpass för mig.

Idag blir det distanspass med Tim efter jobbet, för imorgon går bilen mot Södertälje där vi ska på lräftskiva hos Sandra! Väldigt kul! Så det blir kanske inte mer träning i helgen, fast jag lurar på ett löppass när vi kommer hem söndag kväll.

Det har blivit en lagom hård vecka som uppstart igen och snart ska jag ha tillbaka farten inför avslutningshelgen i Syd MTB cup. Säsongen närmar sig sitt slut.

Annons

2 Responses to Fullt ställ

  1. Malin skriver:

    Ska ni flytta, hus?

    Hmm visst är det trist när man ”tvingas” vila, ask me, känns inte som jag gjort annat sedan allt strul började i maj…

  2. Patrik Paulsson skriver:

    Japp, vi flyttar 1 oktober, fast inte till hus. Det är vi inte redo för och marknaden har väl varit mer stabil än just nu… 🙂

    Däremot blir det en helt nybyggd lägenghet, lyx!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: