Premiär

I helgen så var det äntligen dags, jag fick prova min nya tävlingsmaskin, Trek Elite 9.9!! Den är helt underbar, vilken hoj. Det kändes som om jag bara flög fram. Lätt, snabb, styv och jag tyckte mig verkligen känna hur karbonen svalde vibrationer och ojämnheter. Suveräna växlar, bromsar och gaffel. Just gaffeln, Reba World Cup, är det enda i originaluppsättningen som jag skulle kunna byta, enbart pga lite onödig vikt, men den är så skön att köra så jag kommer att behålla den!

Däcken, Race King, var också hur bra som helst. Grymt rull och bra grepp. Jag körde drygt tre timmar med Malmö Terrängcyklister och det var rejält blött och lerigt, med andra ord så fick både jag och cykeln bekänna färg direkt. Vi fick båda klart godkänt. Kroppen känns bra och jag kunde kört betydligt hårdare och längre. Enda nackdelen är att i år kan jag aldrig skylla på materialet… 🙂

Därför så åkte jag med Tim från hemmaklubben CK C4 på söndagen, ett distanspass. Efter ca 20 minuter så sa vi båda två: det här blir nog snarare distans med naturliga intervaller. Ett hårt pass med nya stigar, bitvis hög fart och när jag kom hem var jag trött. Skönt.

Måndag och tisdag så har jag kört på hårt med intervaller på TC och i löpskorna. Ikväll är det vila och jag ska gå på konsert med Maria. Danko Jones uppträder på KB i Malmö, ska bli grymt kul!

Till helgen är det träningstävling, ska bli skönt att pressa kroppen lite, för sen är det bara en vecka tills premiären i Varberg. Jag längtar!

Annons

One Response to Premiär

  1. Matte skriver:

    Hej kul med ny fin cykel ,du kommer bli snabb. Jag har blivit mer sugen på att köra Östgötaloppet får se hur det blir. Har blivit bortskämd med att köra racer 2 veckor nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: