Nyheter 2008

Dags för lite nyheter, nu när våren rycker närmare med stormsteg och framför allt nu när tävlingssäsongen snart är här! Som ni sett så har jag redan fått min nya tävlingscykel inför säsongen 2008, en Trek 9.9 Elite. Treks främsta hairdtailram med toppkomponenter!

Jag byter alltså cykelleverantör och samarbetspartner inför den här säsongen. Anledningen är att jag kommer att tävla för Team Trek MC-Center. Ett av Sveriges största MTB-team som initierats och drivs av Lasse Persson på MC-Center i Kristianstad. Bakom ligger även Duells som förser om med Trek-cyklar m.m. Har egentligen varit klart sedan i november men har väntat med den infon, av olika anledningar.

Titta gärna in på vår hemsida här för mer info om vilka vi är, meriter och även vilka övriga sponsorer vi samarbetar med.

team-trek.jpg

Det känns väldigt inspirerande att köra för ett seriöst och väletablerat team, då det är teamets tredje år på tävlingsbanorna och alla cyklister är framgångsrika i sina respektive klasser. Lasse Persson och MC-Center har stöttat mig med allt från utrustning till tips och råd de senaste åren, så därför känns det nu kul att förhoppningsvis kunna ge något tillbaka.

Utrustningen från Trek, Bontrager och BBB är verkligen på topp och med kläder från Craft och näring från Maxim har vi alla förutsättningar för att prestera!För övrigt börjar vi nu komma tillrätta i vår nya lägenhet i Lund. Köket och sovrum med garderober är (typ) färdigt och eftersom vi nu har inneboende i form av en lillasyster från Åre fick vi snabbt ordna lampor, madrass, samt utrymme i gästrummet. Så när jag nu packat upp stereo och Xbox börjar det bitvis ordna upp sig. Fast det är mycket lådor kvar, måste köpa hyllor och soffa.

Något som också börjar ordna upp sig är mina ben och lungor. Har kommit igång igen på full gas efter flytt och nu kört en del hårda pass testcykeln, löpning och distans, vilket börjar ge resultat. Även stakträningen inför Vasaloppet börjar nu kännas helt ok, en del kvar till toppformen på längdskidor dock. Hoppas jag hinner nå den!

Igår åt jag världens bästa recovery efter passet på testcykeln. Ekströms chokladpudding med grädde och banan tills jag mådde illa. Sen åt jag lite till. Ska tipsa Maxim om att utveckla en sådan Recovery-produkt. Ikväll blir det löpning!

Kanot-å hoj!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: