Mjölksyra i grupp

Igår tränade jag mjölksyra i grupp. Det är skönt att vara flera stycken som pushar varandra när man kör TC. Tiden går lite fortare när man kan (försöka)prata mellan flåsandet. Igår var vi 3 elitcyklister, några veteraner och några ungdomar som körde trainer/TC i klubbens fina träningslokal. Det har blivit en fin tradition på torsdagar. Jag kör ensam på måndagarna och då brukar jag avverka de hårdare TC-passen. Inte för att det går enkelt på torsdagarna, men om det ett pass ska vara mindre intensivt så blir det på torsdagen.

Lite siffror: Jag körde 2*25 min långa intervaller med 5 min vila mellan. Jobbigt och härligt psykigt. Långa intervaller passar mitt huvud bra. Efter det avslutade jag med 4*3 min långa inervaller med 1 min vila mellan varje. Med uppvärning och nedvarvning blev det 1,45 härliga timmar. Jag behåller nog watt- och pulssiffror för mig själv. Vill ju inte bli retad av de stora, tuffa killarna. 🙂

Efter det vilade jag in 30 min, snackade skit och åt lite, sen stack jag till gymet. Körde axlar, rygg, bål och lite armar för Vasalopps-stakningen. Sen var jag trött. Härligt att komma hem, duscha och sen svimma i soffan.

Idag är det fredag och vila, i helgen blir det massa distans.

Hoj!

Annons

3 Responses to Mjölksyra i grupp

 1. Peter skriver:

  Räknar du mig som ungdom? ;-))

  // Peter Å

  ps Trevlig hemsida

 2. ola skriver:

  o menar du mig med ”de stora, tuffa killarna” ? Träna på, själv har jag fått någe skit i halsen men funderar ju ändå på att kapa bort och byta till ett snyggare.

 3. Patrik Paulsson skriver:

  Peter: Nää, dig räknar jag som elit, jag, Tim å du, det är väl Markus som är Veteran va? 🙂

  Ola: I alla fall tuff, stor är inte ditt starkast attribut.. 🙂 Fast du vet ju, precis som jag, att är man liten kan man ha muskler utan att bli tung.. 🙂 Vi har ju förresten jämfört puls i backar, inte till min fördel dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: