Fika är gott

Igår såg jag den roligaste videon jag sett på länge. Bandet heter Fuckshovel och är grymt bra. Gillar ni Metal kommer ni älska det här. Dessutom garvade jag konstant när jag såg videon. Folk brukar säga att jag har humor som ett litet barn, avgör själva:

Tryck här:

Har varit i Örebro hos Maria i helgen, trevligt. Igår, läs lördag, gick vi runt och letade julklappar, fikade och lite allt möjligt. Bara hade det bra. Hård träningsvecka bakom mig, så en vilodag var i sin ordning. Jag borde dock vetat bättre, att gå på Ikea är ALDRIG vila. Folk där är inte kloka i huvudet. Kan inte avgöra om alla som åker dit är helt hysteriska från början eller om det bara är det företaget och deras butiker som så effektivt tar fram det sämsta och mest onda i folk. Ska aldrig gå dit igen.

Idag var det så distanspass med träningskompisarna i Almby IK som gällde. 10.00 rullade jag, Ola, Jonas, Peter och Andreas från Örebro. Turen gick mot Närkes Kil, över Klockarbacken och flera andra vägar som jag aldrig varit på tidigare. mycket grusvägar blev det, eftersom det var några minusgrader och de då var torra, frusna och fina. Fikade i Nora på ett revligt Café på torget, sen vände vi hemåt över Pershyttan, backigt där också. Dagens höjdare var för övrigt en svagt lutande backe, kanske 5-7 %, som var rejält lång och dessutom med taskigt underlag då de tydligen tränar hästar för trav och allt möjligt där. Den sög rejält och dessutom gällde det ju att vara först upp. Just det misslyckades jag kapitalt med. Idag var jag bättre på att stressa upp de andra genom att flåsa dem i nacken, en stund.. 🙂

Samtidigt så körde Maria distans med Olas sambo Tina och några andra ”seniorer”, i ett tempo som passade dem bättre. När sen alla var tillbaka så bjöds jag och Mariapå mat hos Ola och Tina. Fisk, bulgur, rotsaker och hårdbröd. Fina fisken, tack för det!

Nu ska jag äta lite till och sen sätter jag mig i bilen mot Skåne, jobbdag imorgon.

Snart är det jul!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: