Lååång uppdatering

Har efter påtryckningar rannsakat mig själv och insett att det är alltför länge sedan en uppdatering. Kan skylla på att jag inte har Internet hemma, och det gör jag. Helt seriöst så håller jag på att bli tokig. Visste inte att jag var så beroende. 

I korta ordalag så flyttade jag, för första gången på 7 år, tillbaka till Skåne direkt efter semester, alltså v.32. Jag går nu vidare i nästa steg i mitt Utvecklingskandidatsprogram, vilket innebär 6 månader på Försäljningsavdelningen på Procordia Food´s huvudkontor i Eslöv. Vi är indelade i kundteam, totalt fyra stycken, och jag jobbar i Coop-teamet. Det är försäljning på en strategisk nivå, så jag säljer inget själv. Det handlar exempelvis om att ta fram årsplaner, kampanjer, analysera försäljningen och skapa åtgärder. Positionen kallas för KAM (Key Account Manager). Roligt och intressant, framför allt så är det lärorikt att komma bort från produktionen ett tag och se med andra ögon. 

Jag har även flyttat tillbaka till min hemstad Kristianstad. Känns kul och mycket konstigt på samma gång. Eslöv var aldrig ett alternativ och det var svårt att få något vettigt i Lund och Malmö på mina premisser. Hade tur och kom över en fin tvåa i Kristianstad, möblerad i 2:a hand under precis de 6 månader som jag vet jag ska vara i Skåne. Efter det kommer nästa steg i mitt program och då kan jag få flytta igen. 

Jag har lovat mig själv (och Maria 🙂 ) att det här är sista halvåret i andras lägenheter och andras möbler. Jag har alltså flyttat ner själv, vilket inte är speciellt kul. Maria är kvar i Örebro och sin fasta anställning på NCC. Som tur är hann hennes kropp läka ordentligt efter den otäcka kraschen, för det hade inte varit lätt för henne att vara själv de första 3 veckorna. 

Tävlandet har flutit på bra. Nu är det bara 4 tävlingar kvar på säsongen, av vilka de viktigaste är en dubbelhelg sista helgen i september. Race både lördag och söndag och då kommer Sydsvenska MTB-cupen att avgöras, där jag ligger mkt bra till i sammandraget. Långloppscupen är avslutad och där fick jag en helt ok placering i sammandraget med tanke på att jag helt ofrivilligt missade 2 av de 6 deltävlingarna. Jag har i år kört bra på alla tävlingar och tagit ett steg uppåt från i fjol. Ska bli spännande och se var jag hamnar på Sverige-rankingen. 

Snart är det höst och oktober, då börjar multisporttävlandet för min del, blir kanske både Femmans multsisportrace och Raid Uppsala. Jag ska även köra några deltävlingar i CX-cupen som höstkul. Sedan börjar den tunga, härliga vinterträningen och föreberedelser för att slakta min tid på Vasaloppet. På så sätt är hösten och vintern härlig. Tävlingarna kan tas lite mer som skoj och väldigt effektiv träning, då alla viktiga tävlingar för året är förbi. Nu ska jag jobba, 

ciao, Patrik

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: