TV

Jag är sällan sjuk och tittar sällan på TV. Om jag gör det så är det oftast film. Nu är jag sjuk OCH jag tittar på TV, inte bara film. Undra om det är det jag blir sjuk av… 🙂

Skämt åsido så orkar jag inte göra något. Hög feber och huvudet känns som om det ska explodera, näsan vill inte heller vara med. Dock är jag inte välkommen på Vårdcentralen, eftersom jag haft hög feber i för få dagar (2 st) och har inga typiska virussymptom. Visserligen vill jag undvika penicillin och liknande om det inte är riktigt illa, men om det är ett virus vill jag veta det så jag snabbt kan komma tillbaka på (tävlings)banan.

I brist på annat har jag nu intentierat mina förstudier kring inköp av digital systemkamera. Väljer mellan 4 st som överlag får bra recensioner och ligger i rätt prisklass, nu måste jag känna på dem och prova dem i verkligheten.

Tittar på Canon EOS 350D och 400D, samt Nikon D70S och D80. Tyvärr är nog D200 lite för dyr för en hobby-och upplevelsefotograf, annars verkar den grym! Någon som har tips, erfarenheter och råd? Det mottages mer än gärna!

Genomgående verkar annars vara att Nikon-huset känns mer robust och Canon lite plastigt, samt att de flesta saknar ISO i sökarfönstret på Nikon. Dessutom klagar Nikon-ägare på Canon och vise versa. Som sagt, nästa steg måste nog bli att hålla och känna. Jag är dock kluven, hjälp mig!

Ciao

Annons

One Response to TV

  1. Saga skriver:

    Sluta titta på skräp Patrik, det ÄR det du blir sjuk av. Vilken gengre av film gillar du, för jag e grym på film-tips 😉

    Vad gäller kamera kan jag ju kan ske hjälpa dig. Jag är Nikon ägare men klagar på just Nikon, för att gå emot strömmen lite :p nej, men skämtåsido, vill du fota mer porträtt, gå på Canon, fotar du mer natur och stilleben ska du definitivt ha en Nikon. Jag borde valt en Canon då ja fotar mest porträtt, men det är det bästa tips jag kan ge dig. Annars ligger de faktiskt mkt nära varandra. Nikon är KANSKE en aning lättare att förstå sig på och mer ”tålig” medan Canon är snyggare och skönare att jobba med.
    Hare gött!
    Saga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: