Sjuk i sviterna efter midsommar??

Nej, knappast pga midsommar, den var lugn, vuxen och i bästa vänners lag 🙂 , men sjuk är jag likaväl! Så surt och jag blir så less. Kroppen var äntligen på topp igen efter en djup svacka, precis som väntat, efter 24h-tävlingen. Det brukar ta en vecka att återhämta sig, men då brukar formen vara på topp.

Den senaste veckan har jag tränat (mycket) hårt och jag körde två långa distanspass hemma i Skåne under midsommarhelgen, midsommarafton och söndag. Allt kändes bra och jag hade verkligen den där formtoppskänslan i kroppen som brukar komma efter en så lång tävling. Perfekt timing till deltävling tre i Långloppscupen, Ränneslättsturen nästa helg, ingen slump dock… 🙂

Igår, på väg hem till Örebro, började det kännas anorlunda. Fick väldigt snabbt ont i hals och öron och idag måndag, kom jag knappt ur sängen och fick stanna hemma från jobbet. Feber, samt ont i hals och öron. Förkyld antar jag. Då är man inte välkommen i en livsmedelsfabrik så det är bara att stanna hemma och försöka tillfriskna snart.

Jag hoppas att det släpper snart och att jag kan behålla min goda form tills helgens tävling för att sedan ytterligare bygga på den.

//Snörvel och suck

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: