Multisport nästa!

Nu är det nära! Imorgon (tisdag) åker bilarna ner mot Danmark, fulla med packning, cyklar, skor, kläder och 7 personer. Fyra som ska tävla och 3 som ska vara serviceteam. Om någon missat det så är det alltså min första riktigt långa multisportävling som väntar, första längre än tidigare 24 h. Vi startar natten till långfredagen och förväntas gå i mål knappt tre dygn senare. 23.59 på påskdagen så stänger målet så då måste vi vara i mål, men vi hoppas vara i målredan på eftermiddagen.

Kolla på Raid450 för info. Sträckorna får vi reda på ett dygn innan start men om man tittar på utrustningslistan så väntar följande grenar. Cykel, löpning, trekking, inlines, kajak, simmning, klättring i olika former och diverse äventyrsmoment. Kul!

Helgen 24-25 mars hade vi sista träningshelgen och planerade. Nu är vi förberedda tror vi och formen är på väg mot toppning. Jag är helt enkelt taggad och det ska bli en cool erfarenhet!

Vår målsättning är i första hand att ta oss i mål och i andra hand på ett bar sätt (tid och placering). Tävlingsledningen bedömer att ”relativt få lag tar sig i mål inom tidsgränserna”. Vi ska vara ett av dem!

Nu ska jag åka hem och fortsätta packa!

Håll tummarna för oss, jag återkommer efter påsk med ett utförligt reportage och en del bilder. Följ oss live på hemsidan och heja!

Ciao, Patrik

Annons

One Response to Multisport nästa!

  1. Hugo skriver:

    kör hårt!

    /hugovic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: