Vad hände med våren?

Åkte som sagt ner till Göteborg och Skåne för en skön mix av jobb, kompisar och träning, huvudkategorien var; ”Stressigt men roligt” och ledmotivet Danko Jones – We Sweat Blood. Härligt. För övrigt en underbar låt!

Satte mig på tåget mot Götebrog på onsdag kväll, bodde på hotell i Kungälv utanför Göteborg, eftersom torsdagen spenderades på Göteborgs Kex. Roligt, intressant och lärorikt. Bil till Malmö och hotell där för att spendera fredagen på huvudkontoret i Eslöv. Hann med att löpträna torsdag kväll och gick på gym fredag morgon innan den stora härlig hotellfrukosten. Hann med några bra möten och ett utvecklingssamtal inom mitt traineeprogram. Tog sedan tåget till Kristianstad och familjen.

Tränade 3 h på lördagen och 4 h på söndagen, distans löpning och cykel, extra härligt var att det var storm i Skåne i helgen. Jag hade räknat med sol och vårväder, med träning i korta cykelbyxor, right in my face! Fast det är fostrande att nästan blåsa omkull på löp- och cykelpassen samtidigt som regnet gör en genomvåt efter 10 min.

Under helgen hann jag dessutom umgås en del med familjen, klippa mig, gå lite på stan, träffa min tränare, hänga med polarna både fredag och lördag kväll och träffa Gösta och Linnea (farmor och farfar).

På måndag åkte jag sedan tillbaka till Eslöv för lite flera möten och på kvällen satte jag mig åter på tåget mot Kumla. Värt att notera är att inte ett enda tåg var i tid under min resa. X2000 till Mjölby var så sent att det inte gick fler tåg så vi fick åka buss som tar nästan dubbelt så lång tid. Var hemma 22.00 istället för 21.00. Tack för det Statens Järnvägar.

Idag börjar så den sista riktigt tunga träningsveckan inför Raid450. Blir drygt 20 h träning i veckan, inkluderat helgen som ska spenderas på träningsläger med laget i Uppsala, ska bli kul!

Tänk på att det är i motvind som draken stiger (mantrat jag monotont sluddrade fram under helgens stormpass)!!

/P

PS. Jag har blivit bloggutmanad, ska svara på den imorgon DS.

Annons

2 Responses to Vad hände med våren?

 1. Hugo skriver:

  Gott mos!

  Sjävl försöker jag hitta formen igen. Imorgon åker jag till Lillsved (Värmdö) för ledarutbildning med Friskis&Svettis. Ska bli riktigt kul, vi kommer läsa anatomi, fysiologi, träningens grunder, läran om kost och träning samt köra en hel del pass=)

  Så, om jag inte är Vasaloppstrött på söndagen (sista kursdagen) kan du kalla mig ironman=)

  Ses och hörs!

  PS När blir det Studio 54 i Örebro/Kumla?

 2. Hugo skriver:

  new.photos.yahoo.com/victorhugolimachi/album

  Barcelonabilder

  /H

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: