Åre är najs…

Helgen i Åre var underbar, det stället är som balsam för min själ varje gång jag kommer dit. Att bo i fjällen i en mysig stuga, åka slalom eller telemark på dagarna, följt av längdskidor på kvällarna, god mat, bastu, kanske lite öl eller vin. Sånt man mår bra av helt enkelt.

p2180114.JPG

Fick ihop bra träning inför Vasaloppet, bara drygt en vecka kvar nu!

Såg dessutom damernas slalom live inne på arenan tillsammans med 11.000 andra, coolt! Bra gick det ju dessutom! På lördagen såg vi herrarnas slalom ståendes i backen och på kvällen blev det filebuffé på restaurang följt av Skistar Invitational med bl.a. Ingemar Stenmark och Stig Strand, också coolt!

Körde sen hem på måndag em, 65 mil på 10 h tack vare underbart snöoväder gav mig sen knappt 3 h sömn innan jag skulle skjutsa André till tåget och sen till jobbet, tack för det vädret! Brukar ta knappt 8 h… Snörök bakom lastbilar är bra fint det, synd man inte cyklade istället.

Nu är jobbet som vanligt igen, i helgen blir de sista långpassen inför Vasaloppet, en hård träningsvecka följt av en återhämtningsvecka, sen är jag i bra form!

Mycket folk på arenan, ändå inte fullt med 11 000!

p2170026.JPG

/Patrik

Annons

2 Responses to Åre är najs…

  1. Mamma skriver:

    Najs att jag hittade denna sida och kan följa min äldsta sons innehållsrika liv med både arbete, fritid,och träning,träning,träning, tävling……. Lycka till både dig och Maria till helgen håller tummarna hårt samtidigt som jag ska ha en musikupplevelse på teatern tillsammans med Emil Sigfridsson mfl i Aida. Kram!

  2. älskade bror skriver:

    va fan var det bara min bräda som dög på fotot lr vrf fick inte jag vara med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: