Tillbaka i verkligheten

Efter en lugn och skön vecka med enbart lätt träning, boende på hotell, spa, god mat och bra projektledarutbildning är det med en blandning av tillfredsställelse och ångest jag är tillbaka i verkligheten.

Skönt att vara hemma och få träna som vanligt igen, att bara träna 7 h på en vecka hör verkligen inte till vanligheterna i mitt liv, precis som 3 vilodagar och spa. Kom hem från Varberg torsdag kväll, sov bra efter lång tråkig resa. Fredagen var hektiskt på jobbet, tyvärr så är det ingen som gör mitt jobb när jag inte är där… 🙂

På lördagen blev det distanspass på längdskidorna, åkte från Ånnaboda, halvvägs till Nora och tillbaka tillsammans med Maria. Lugnt och skönt, otroligt fint väder med 5 minus och sol. Blev ett bra lugnt distanspass på 3 timmar. På söndagen cyklade jag i knappt tre timmar i 10 minus, kallt och inte lika roligt för händer och fötter! Skulle gett mig ut tidigare än 13.00, eftersom solen började gå ner.

p2031652.JPG

Fördelen med att jag frös var att jag hann se Patrik Järbyn ta brons i störtlopp och Anja sitt tredje guld i detta VM, på lika många försök, helt otroligt! GRATTIS till er båda!!

Har en hektiskt vecka framför mig på jobbet, men på torsdag em åker jag till Åre med Maria och lillebror André, så jag ska inte klaga. Ska bli skönt med skidåkning och kolla VM, samtidigt som Vasaloppsformen ska slipas på kvällarna.

Baj Baj, Patrik

Annons

2 Responses to Tillbaka i verkligheten

 1. Hugo skriver:

  bra tränat!

  Själv har jag fått ihop ca 3,5 h träning, så denna vecka blir att åka av=)

  Kör hårt!

  /Hugo

 2. kristian skriver:

  Tjena kul att du läst min blogg. Gillar du multisport för jag är lite inne på det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: